Helgens prövningar

Under sommaren blir det inte så mycket pumpa på helgerna. Detta delvis för att gymmet inte har dom bästa öppettiderna under sommaren, stängt på lördagar och öppnar tre på söndagar. På helgerna får man alltså pumpa på annat håll.

Lördagen bjöd inte direkt på något pumpande, utan istället bjöd denna dag på en kort resa till Bjurholmskommun. Vi skulle hämta en bil till Linda så hon kan ratta runt på semestern. En jobbig men ändå rolig resa. Som började med tåg till vännas och sedan avslutades med en bil resa till på 30 mil. vi var hemma vid tre snåret på natten. Vi hann även med ett stopp hos pappa Arne som bjöd på fika.

På söndag sov vi länge kanske inte allt för konstigt med tanke på våran rase dagen innan. Vi bestämmde oss i allafall att åka och fiska samt grilla i stugan. Båda trodde att vädret skulle vara lite halv dåligt och hade med sig extra kläder, ack så vi hade fel. Jag satt hela dagen i bar överkropp (bilder kommer under dagen). Det var riktigt kul att fiska och det var rogivande och skönt. Linda fick en fin gädda och jag drog en hyffsad abborre. Det bästa med fiske turen var att jag fick ro båten. Detta är en sund träning som aktiverar hela överkroppen och ger en fin latisimus vilken är den stora rygg muskeln. På eftermiddagen dök Marie och John upp för att lägga lite proteiner på grillen och försöka dra någon fisk. Tyvärr och konstigt nog var fiskelyckan eftermiddagen inte lika bra trots att det vakade mycket. Kvällen avslutades med en filmkväll i Rutvik och lite pumping iron dessert. Havregryn, kokos, honung och lite smör som man steker och sedan serverar med bär och lite yoghurt. Mycket gott. Jag kan utlova bilder från helgen under dagen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0